Space Colonization Wiki
Advertisement

Welkom bij de Ruimte Kolonisatie Wiki![]

Hét Open Source Ruimte Kolonisatie project,waaraan Iedereen kan meedoen zodat de Mensheid de Nabije Ruimte kan koloniseren,voordat we geraakt worden door een Ramp.

Wat is er aan de hand?[]

Fossiele en Nucleaire brandstoffen raken op,en veroorzaken ieder op hun eigen manier Vervuilingsproblematiek. Klimaatverandering en Opwarming van de Aarde veroorzaken nu al problemen voor de Mens. Daarnaast zijn er meerdere rampen die kunnen gebeuren en de Mensheid kunnen doen uitsterven.

En nog steeds is de hele Mensheid volledig afhankelijk van deze ene planeet; De Aarde.

De enige manier om de Nabije Ruimte te koloniseren,vóórdat al onze goedkope energie op is, is door nu flink te investeren in de Ruimtevaart. Er moeten veel meer mensen bij betrokken zijn,dan degene die voor de ruimtevaart-organisaties werken. We moeten samenwerken en het gebruik van de goedkope brandstoffen in de ruimte-kolonisatie te maximaliseren,zolang we nog beschikken over deze brandstoffen.

Zodra de Mensheid zich heeft gevestigd in de Nabije Ruimte, of als er in ieder geval serieuze stappen zijn gezet,hebben we ongelimiteerde toegang tot Zonne-energie,die dan weer naar de Aarde kan worden gezonden, zolang onze Zon nog bestaat. Daarnaast,als we buitenaardse kolonies hebben,en er gebeurt iets met de Aarde of een van de kolonies, is niet meteen de hele Mensheid uitgestorven,en kan de Mensheid op de andere plekken doorleven. Ter aanvulling kan de Mensheid,als ruimtevarend ras, zichzelf beschermen tegen inslagen van asteroïden en kometen,die mogelijk een impact hebben op de beschaving.

Advertisement